Annenize Ona Duyduğumuz Sevgiyi Anlatan Bir Mektup Yazınız .


Annenize Ona Duyduğumuz  Sevgiyi Anlatan Bir Mektup Yazınız .

Dünyadaki en değerlim , güzel kokusunu içine çektiğim , o gülen , merhametli gözlerine bakarken doyamadığım güzel annem!
Sen bu dünyada benim en değerli varlığımsın . İyi ki de benim annem olmuşsun . Senin gibi merhametli , yardımsever , çocuğunu koşulsuz seven bir anneye sahip olduğum için çok mutluyum anneciğim . Ben dünyaya geldiğimde bana hep baktın , yemedin  yedirdin , giymedin giydirdin . Maddi koşullarımız çok iyi olmadığı halde sen kendinden vazgeçtin , çünkü sen değerli insan , kendini bana adadın.

Elimizdeki  imkanlar ile bana güzel hayat yaşattın ve beni bugünlere getirdin . Canım annem benim  gözüm öyle yükseklerde olmadı hiçbir zaman . Çünkü sen bana hep şükretmeyi öğrettin . Çünkü sen bana sevgini verdiğin için ben dünyanın en mutlu ve en zengin insanı oldum . Bunu sana borçluyum . Arkadaşlarım bana okulda üzerindeki kıyafetlerin eskimiş , çantan eski , nasıl bu kadar mutlu olabiliyorsun diyorlar . Ben de onlara şunu söylüyorum . Benim dünyalar değerlisi , bana tüm sevgisini veren annem var . Onun sevgisi bana yetiyor . İnsanı insan yapan markalı kıyafetler , ayakkabılar , çantalar , takılar değildir . İnsanı değerli yapan insan olması ve içinde insan sevgisi olmasıdır dedim . Arkadaşlarım bu cevabımı duyunca duygulandılar ve özür dilediler .

Sen bana  değerlerimizi  öğrettiğin için , benliğimi kaybetmemeyi öğrettiğin için seni çok seni seviyorum canım annem . Seni çok seviyorum canım annem . Hahkkını bana helal et . Çünkü senin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz . Ama seni her zaman mutlu edeceğim ve hiç üzülmeyeceğim . Seni seven en değerlin...

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme