Maddiyatın Huzur Getirmesi İle İlgili Kompozisyon Yazınız .

Maddiyatın Huzur Getirmesi İle İlgili Kompozisyon Yazınız .

Hayat şartları zor olduğu için mutlaka her kişin çalışması ve evine ekmeğini götürmesi gerekir .  Hayatta gereksinimlerimizi giderebilmek için ise maddi açıdan iyi durumda olmamız gerekir . Eğer maddi olanaklarımız iyi olmazsa ihtiyaçlarımızı karşılayamaz , ailemize yeterince bakamayız . Bu zorluklar da kişide sıkıntı oluşturur ve kişi  olumsuz duygulara kapılır . Hayatımızın daha iyi geçmesi için , daha konforlu bir hayatı yaşamak için para olması gerekir .

Paramız varsa her ihtiyacımızı karşılayabiliriz ve kimseye el açmak  zorunda kalmayız . Ama paramız olmazsa büyük sıkıntılar bizi bekler . Hayatta hiç kimseye muhtaç olmamak için  üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeliyiz ve çalışmalıyız . Çalışan kazanır , çalışmayan ise aç kalır, acınacak konuma düşer . Çalışan insan , emek eden , alın teri döken insan para kazanır . Kazandığı para ile daha rahat yaşam koşullarına sahip olur . Parası ile hem kendi ihtiyaçlarını karşılar hem ailesinin ihtiyaçlarını karşılar  hem de yardıma muhtaç olan kimselere el uzatır . Maddiyatın iyi olması insanı mutlu eder . İnsan ihtiyaçlarını yerine getirebileceği için mutlu olur ve yaşam daha kolay akıp gider .


 Maddiyatın huzur getirmesi çok önemlidir . Ama aynı zamanda manevi  zenginliğimizde olmalıdır . Maddi huzur ve manevi huzur birleşince yaşam daha anlmalı olur ve daha güzel geçer . Sadece para ile mutluluk olmaz . Her ikisi de olursa  insan daha huzurlu olur .

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme