Daha Güzel Bir Yaşam İçin Ve Gelecek İçin Neler Yapabiliriz Konulu Kompozisyon Yazınız .

Daha Güzel Bir Yaşam İçin Ve Gelecek İçin Neler  Yapabiliriz Konulu Kompozisyon Yazınız .

Her insan daha güzel bir yaşam ve daha güzel bir gelecek ister . Bu isteklere sahip olmanın yolu da çok çalışmaktan geçer . İnsanın geleceğinin  daha güzel olacağına inanması gerekir . Hem inanç  hem çalışma ile birlikte daha güzel bir yaşam sağlanır ve daha güzel bir gelecek bizi bekler . İnsan olarak iyi bir insan olmalıyız öncelikle . İnsanlığa faydalı işler yapmalıyız .  Her alanda kendimizi ve içinde yaşadığımız toplumu geliştirmeye ve yüceltmeye çalışmalıyız .

İçinde yaşadığımız vatanın daha gelişmiş bir ülke olması için ilime önem vermeliyiz . Barıştan yana , hoşgörüden yana olmalıyız . Daha güzel  bir yaşam ve gelecek için dünya ülkeleri birbiri ile savaşmamalıdır . Güçlü ülkeler , güçsüz ve savunmasız ülkelerin toprağına göz koymamalıdır . Yurtta barış , dünyada barış tüm dünya ülkeleri için geçerli olmalıdır . İnsanlık iyi işler peşinde koşmalıdır . Bilim ve teknolojiye önem verilmeli,  bilim ve teknoloji kötü amaçlar için kullanılmamalıdır . Geleceğimizin daha iyi ve anlamlı olması için gençliğin kıymetini bilip daha çok çalışmalı ve  ilerlemeye devam etmeliyiz . İnsan gelecekte mutlu olmayı istiyorsa üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesini bilmeli ve geleceğe daha iyi hazırlanmalıdır .


Geleceğimiz için durmadan planlar yapmalı , çalışmalar yapmalı ve hem kendimizi geliştirmeliyiz hem de içinde yaşadığımız ülkeye faydalı , nitelikli birer birey olarak yaşamımızı sürdürmeliyiz .

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme