Polis İle İlgili Kompozisyon

Polis İle İlgili Kompozisyon

Türk Milleti'nin  güvenliğini sağlayan , vatanı ve milleti için canını ortaya koyan  insanlardır polislerimiz . Onlar ki bu millet için canını feda etmiş , onlar ki  ülkesinin insanları huzur içinde yaşasın diye elinde gelen her türlü fedakarlığı yapmış ve yapmaktadır .  Şu anda güvenli bir şekilde , huzur içinde yaşayabiliyorsak bunu kahraman polislerimize borçluyuz . Polislerimiz her zorluğu göze alan ve bu zorluklardan asla kaçmayan insanlardır . 

Ülkede çıkan sorunlara çözüm bulmaya çalışırlar . Ülkemiz bir savaşla ya da herhangi bir çatışma ortamı ile karşı karşıya kalacak olsa kendi canlarını düşünmeden ilk öne atılan insanlardır . Bunun için polislerimizin değerini bilmeliyiz . Onlar olmasaydı şu anda ülke olarak emniyette olmayacaktık . Onlar olmasaydı suçlular elini kolunu sallayarak  serbestçe gezmeye devam edecekti . Polisler işte tüm bu sorunlara karşı çözüm bulmaya çalışan insanlardır .  Kadın, erkek demeden tüm polislerimiz vatanı için nöbet tutmaya devam etmektedir . Bunun için kahraman polislerimize minnet duymalı ve her daim onların destekçisi olmalıyız . Şehit edilen polislerimizin emanetlerine sahip çıkmalı ve onları asla yalnız bırakmamalıyız . Bizim gibi bir milletin evlatlarına böyle tik davranışlar yakışır zaten .


Polislerimiz ülkemizin değerleridir . Buyüzden  onları çok sevelim ve onlara her zaman saygı duyalım . Allah polislerimizi başımızdan eksik etmesin ve onlar hep uzun ömürlü olsun . Allah onları korusun .

3 yorum:

Deneme