Atatürk'e Mektup

Atatürk'e Mektup

Yenilmez Türk Milleti'nin yenilmez kahramanı ,
Bu millet için hiçbir zaman unutulmayan ve kalbimizde ömrümüzün sonuna kadar yaşayacak olan sevgili Mustafa Kemal'im! Mustafa Kemal'im diyorum çünkü seni çok seviyorum canım Paşam . Sen ki bir millet yok olma tehlikesi ile karşı karşıya kaldığında bu yok oluş tehlikesine bir son verip hayır benim milletim yok olamaz , başka ülkelerin manda ve himayesine giremez diyen efsAne lider . Sen Türk Miileti'nin yiğidisin sevgili Atam! Sen Yüce Türk Milleti'ne en değerlin olan cumhuriyet'i hediye eden ve onu korumamız için de biz gençlere nasihatler vermiş olan değerlimizsin .

Sevgili Mustafa Kemal Atatürk'üm seni millet olarak o kadar çok özledik , senin muhteşeme zekana o kadar ihtiyacımız var ki bunu ne sözle anlatabilirim ne de başka bir şeyle . Çünkü sen sözle anlatılacak kadar değil , yürekler ile anlatılacak kadar, duygu ile dile getirilecek kadar büyük bir adam olmuşsundur hayatın boyunca . Kıymetli Atam senin biz gençlere emanet ettiğin  , Türk Milleti'ne armağan ettin bu Cumhuriyet'i sonsuza kadar koruyacağıma Türk  Milleti'nin bir evladı olarak söz veriyorum . İlke ve inkılaplarını yaşamımın sonuna kadar yaşayıp yaşatacağıma söz veriyorum . Şu anda özgür bir Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşıyor ve başka milletlerin egemenliği altında yaşamıyorsak bunu kıymetli Türk Halkına , askerlerine , silah arkadaşlarına ve sana borçluyuz . Sizler öbür dünyada cennetin en güzel köşelerinde uyuyorsunuzdur inşallah . Yüce Rabbim sizi  bize armağan ettiği için bir Türk genci olarak çok seviniyor ve bununla onur duyuyorum . Şu anda yaşıyor olsaydınız eminim ülkem için çok daha güzel işler yapar ve ülkemizi dünyanın en gelişmiş bir ülkesi haline getirirdiniz . Çünkü siz sıradan biri değil bu milletin atası yani  Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ümüzsünüz .

Sizi çok seviyorum kıymetli komutan , kıymetli asker , kıymetli öğretmen , kıymetli her şey..... Işıklar içinde, nurlar içinde yatın sevgili Mustafa Kemal , sevgili büyük insan .


0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme