Bir günlük yaşantınızı duygularınızı da katarak anlatın .

Bir günlük yaşantınızı duygularınızı da katarak anlatın .

Ben yemyeşil ormanlarla kaplı ,  şırıl şırıl akan nehirlerin bu yeşilliği tamamladığı bir yerde yaşıyorum . Sabah uyanınca pencereden dışarıyı kısa bir süre seyretmek bile bana büyük bir huzur ve enerji veriyor . Böylesi duygularla güne başlamak inanılmaz bir güç katıyor bana .

Öğrenci olduğum için sabahları ilk iş olarak kahvaltımı yaparım ve akşamdan hazırladığım çantamı alarak okulun yolunu tutarım . Okul yolu da yem yeşildir . Allı güllü çiçeklerin ve ağaçların arasından geçerek okuluma ulaşırım . Okulumda elimden geldiği kadar öğretmenlerimi iyi dinlemeye gayret gösteririm . Arkadaşlarımla sohbet eder , onlarla güzel zaman geçiririm . Okul çıkışı yine evimin yolunu tutarım . Eve gelince en sevdiğim işlerden biri olan bahçe işlerinde babama yardım ederim. Bahçedeki yabancı otları ayıklamak , sebzelere su vermek en sevdiğim işlerdendir . Bu arada bahçemizdeki civcivlerin bakımını da ihmal etmem . Onların kafeslerinin önüne oturur bahçeden topladığım otları önlerine atarak onların yemelerini seyretmek bana büyük keyif verir .


Kısacası her günüm muhteşemdir ve her günümden çok keyif alırım . Çünkü yaşamayı seviyorum ve çalışmayı , üretmeyi seviyorum . Bu sayede çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürdürdüğümü hissediyorum . 

2 yorum:

Deneme