Yaşadığımız Bir Günü Anlatan Kompozisyon

Yaşadığımız Bir Günü Anlatan Kompozisyon

İkinci dönem başladığında okulda müdürümüz sınıfımıza gelmişti ve bir duyuru da bulunmuştu . Buna göre ikinci dönem ilk döneme göre netlerinin toplamda 10 ve daha fazla artıranlar ödül olarak pikniğe götürülecekti . Bu haber benim için artı bir motivasyon olmuştu . Bu düşünce ile derslerime çalıştım ve bunu da başardım .

Nihayet piknik günü geldi . Benimle birlikte bu başarıyı gösteren yaklaşık otuz arkadaşımla birlikte ve sınıf öğretmenlerimizle pikniğe gittik . Hava çok güzeldi . Piknik alanında kendimize güzel bir yer beğendik . Bir süre gezindik ve daha sonra semaverimizi ve mangalımızı yaktık . Şarkılar , türküler eşliğinde mangalı yaptık ve hep birlikte yemeğimizi yedik . Daha sonra bir kısmımız ip atladı , bir kısmımız yakan top oynadı , bazı arkadaşlarımız da futbol oynadı . Öğretmenlerimiz ve arkadaşlarımızla fotoğraflar çekindik ve bir yılın yorgunluğunu üzerimizden attığımızı hissettik .


Her güzel şey gibi bizim pikniğimizde su gibi geçti ve nihayet sonuna geldik . Eşyalarımızı topladık , çöplerimizi attık ve servislerimize bindik . Tıpkı gelirken olduğu gibi dönerken de şarkılar söyleyerek evlerimize kadar geldik . Hayatım boyunca unutamayacağım bu mutlu günü sizlerle paylaşmak istedim . Sizlerin de paylaşmak istediğiniz mutlu anıları varsa yoruma yazabilirsiniz . 

2 yorum:

Deneme