Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun Yıl Dönümü İle İlgili Kompozisyon Uzun

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun Yıl Dönümü İle İlgili  Kompozisyon Uzun

Türk Milleti'nin kahraman evlatları , kahraman polisleri bu ülkenin güvenliğinden sorumlu olan ve ülkemizi iç ve dış tehditlere karşı koruyan bir kuruluş olması bakımından çok önemlidir . Polislik mesleği çok kutsal  fakat çok zor olan bir meslektir . Bu mesleği tercih etmek ve  ömür boyu bu mesleği sürdürmek cesaret ister .  Polislerimiz bizlerin can güvenliğini sağlayan abilerimiz , ablalarımız , kardeşlerimiz , babalarımızdır .  Onlar hiçbir zorluktan kaçınmayan , kendilerini vatanı için siper eden ve bu yolda şehit olan ya da gazi kalan değerli insanlarımızdır .  Ülkemizde birlik ve dirlik içindeyse bu polislerin sayesindedir . Şu anda okulda dersini can güvenliği içinde dinliyorsan , akşam evine güvenli bir şekilde gidiyor ve yatağına rahatça yatıyorsan bu kahraman Türk Polisleri sayesindedir . Onları görevlerini hakkı ile , şerefi ile , onuru ile yerine getiren kimselerdir .

Polislik mesleği gönüllülük gerektiren bir meslektir .  Elbette hepimiz vatanımız için canımızı veririz fakat polis kardeşlerimiz bizlerden bir adım daha bunu canı gönülden yapan ve bu kutsal yolda onuru ile yoluna devam eden  değerlerimizdir . Gece- gündüz demeden , doğu batı demeden , sıcak soğuk demeden , üzerindeki  üniformaya sahip çıkan ve onun hakkını veren  kahramanlarımızdır . Ülkemizde daha çok erkek polislerimiz vardır fakat son yıllarda kadınlarımız da o kahraman kadınlarımız da bu mesleği yapmaya başlamış ve hakkı ile yerine getirmeye de devam etmektedirler . Sırf vatanım sağ olsun diye kundaktaki küçücük bebeğini evde bırakıp giden o kahraman kadın polislerimiz bir başka  değerlerdi r. Onların hikayelerini anlata anlata bitiremeyiz . Vatan sevdalısıdır onalar .

Ülkemizde şu anda görevini sürdürmekte olan tüm polislerimize  minnet duyuyorum Allah onları başımızdan eksik etmesin , onlar da aileleri ile birlikte mutlu ve huzurlu bir yaşam geçirsin isterim . Çünkü mutluluğu en çok hak eden kahraman polislerimizdir .  Yüce Allah onların her daim yanında olsun ve onları hep güçlü kılsın ve korusun . Sizleri çok seviyorum polis abilerim , ablalarım . Allah yar ve yardımcınız olsun kıymetli insanlar …


0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme