Siz Bir Devlet Veya İl Yöneticisi Olsaydınız, İşbirliği ve Dayanışmaya Dayalı Ne Gibi Çalışmalar Yapardınız?

Siz Bir Devlet  Veya İl Yöneticisi Olsaydınız, İşbirliği ve Dayanışmaya Dayalı Ne Gibi Çalışmalar Yapardınız?

Bir Devlet veya il yönetici olsaydım işbirliği ve dayanışmanın gerçekleşmesi için , ülkeme faydalı olabilmek adına  şunları yapardım . Öncelikle hiç kimsenin haksızlığa uğramasına ve hiç kimseye iftira atılmasına izin vermez , olayla ilgili her şeyi en ince ayrıntısına kadar araştırırdım . Topluma faydalı bir devlet yöneticisi olmak için  fertlerimin siyasi görüşlerine bakmasızın  , herkesin seveceği ve ilgi duyabileceği ücretsiz  eğitim merkezleri açılmasını sağlar ve buraya  her yaştan insanın gelmesini sağlardım  . Buranın hem bir eğitim yeri , hem de çeşitli spor dallarının yapılabileceği çok yönlü bir merkez olmasını sağlardım .

Yanımda çalışan arkadaşlarım ile bu işi yapıp toplumun kaynaşmasını ve dayanışma içinde insanca yaşamasını sağlardım . Hiç kimseye iltimas geçmez , herkese eşit yönde ve hak ettiği biçimde davranırdım . Toplumun kardeşçe , işbirliği ve dayanışma içinde yaşaması için , halkın mutluluğu  için eğlence ve dinlenme merkezleri yapar , çocuklar için farklı etkinliklerin yapıldığı ve çocuklarımızın daha da gelişmesi için onlara yeni oyun merkezleri kurulmasını sağlardım . Bir şey hakkında karar verirken toplumun da görüşlerinin alınmasını sağlar ve bunun için anketler yaptırırdım . Adaletli , merhametli , hoşgörülü bir yönetici olur , toplumdaki insanlar arasında din , dil , ırk , mezhep ayrımı yapmadan tüm fertlerimi sever , eleştiriye açık olur ve beni eleştirenleri asla cezalandırmazdım . Çünkü düşünce özgürlüğünü sağlamış bir yönetici olurdum . Yoksul ailelerin kimler olduğunu araştırır ve onlar için elimden gelen her türlü hizmeti sunardım . Sağlık , eğitim , spor , ekonomi ..vb birçok alanda yenilikler yapılmasını ve bu yeniliklerin fertlerime faydalı olması yönünde çaba gösterirdim . Atanamayan öğretmenlere , sağlıkçılara ve daha birçok kurum ve kuruluşta çalışanlara iş imkanları sağlar ve onların da işlerini yapmasını sağlardım . Sadece bir alana yönelmez , bütün alanlara yönelir ve eşit bir yönetici olurdum .


Ülkemizin bilim ve ilim adamlarının dış ülkelere beyin göçü olarak gitmemelerini sağlar ve onların ülkemde kalmalarını ve her türlü teknolojinin ülkemde üretilmesini sağlardım . Engelli kardeşlerimiz için her türlü hizmetin ücretsiz yapılmasını , öğrencilere ücretsiz servis tahsis edilmesini , yetim , öksüz ,şehit , gazi ve birçok yardıma muhtaç olan ailelere her türlü yardımı sağlar ve bundan çok mutlu olurdum . Bunlar olunca toplumda işbirliği , dayanışma ve kardeşlik duygusu da gelişir zaten . 

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme