Günümüzde Evlilik Programlarının Toplum Hayatına Etkileri Nelerdir Kompozisyon

Günümüzde Evlilik Programlarının Toplum Hayatına Etkileri Nelerdir Kompozisyon

Günümüzdeki evlilik programları kültürümüze uygun olmayan , manevi değerlerimize ters düşen  ve Türk toplumunun ahlakını bozmaya yönelik şekilde yapılmaktadır .  Geleneklerimize göre yapılan evliliklerde bir edep vardır . Evlilik programları bu edep noktasını aşmakta ve her şey normal gibi bu programlar sunulmaya devam etmektedir .  Oraya eş bulmaya gelen insanlar işi çığırından çıkarmış sanki manavdan portakal , elma alıyormuş gibi herkesin istekleri ve duyguları bir anda değişmeye başlamıştır .

Kadınlar ve erkekler milyonların önünde kendini küçük duruma düşürmekte bir kadın bir erkek için ya da bir erkek bir kadın için enteresan hareketler yapmakta ve toplumsal değerlerimizle aslında hiç de bağdaşmayan olaylar yaşanmaktadır . Onu izleyen gençler bu yaşananları normal gibi görmeye başlayıp oradaki abi ya da ablalarını model almaya başlamıştır . İşte burası çok tehlikelidir . Çünkü bunlar bize ait olan değerler değildir . Bunlar bizim benliğimize , kültürümüze ters olan işlerdir .  Geleneklerimizle bağdaşmayan giyim şekilleri normal gösterilmekte ,  absürtçe konuşmalar yapılmakta  ve daha birçok rezalet yaşanmaktadır . Evlilik programları amacı dışına çıkmış ve oraya gelen kızlar , genç adamlar sırf program reyting alsın diye yalandan roller yapmakta ve kendilerini ve toplumu  bozmaya çalışmaktadırlar .  Aslında ne kadar da  üzücü ve vahim bir durumdur . Bizler de Türk toplumu olarak bu tür programların izlenmemesi için ve kapatılması için elimizden gelen her türlü çalışmaları yapmalı ve milletin aklıyla dalga geçilmesine izin vermemeliyiz .


Zaten halkımızdan binlerce şikayet geldiği için TBMM'de kolları sıvadı ve bu evlilik programlarının incelenmesi için çalışmalar başlatıldı . Umarım bu programlar bir daha hiç açılmaz ve toplumun değerleri ile bir daha oynanmaz ve manevi değerlerimizi bilen ve ona göre yaşayan insanlar oluruz .

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme