Kadına Şiddet İle İlgili Kompozisyon

Kadına Şiddet İle İlgili Kompozisyon

Kadına  şiddet  uygulamak  çok alçakça bir eylemdir .  Eskiden de kadına şiddet vardı , günümüzde de ne kadar reklamla r, ne kadar  konferanslar , konuşmalar  yapılırsa yapılsın bu şiddet hala var olmaya devam etmektedir .  Kadınlar bizleri dünyaya getiren kişilerdir . Kadına şiddeti uygulayan o kişiler de bir anadan doğmuştur . Özellikle de günümüzde kadını yaralama , darp etme , işkence yapma ve ne yazık ki öldürme olayları daha da artmış ve toplum çözülmeye başlamıştır .

Burada en büyük görev ailelere düşmektedir . Ailede anne ve baba kadına şiddetin iyi bir şey olmadığını çocuklarına model olarak göstermelidirler .  Küçücük yaşta bir çocuğa gülerek hadi yavrum anana bir küfret dendiği zaman oradaki herkes de anne de dahi buna gülerse  o çocuk büyüyünce karısına küfredecek ya da onu dövecektir .  Kadınlara asla farklı gözle bakılmamalı , onları küçük görmemeliyiz . Kadınlar bizim baş tacımızdır . Onlara şiddet uygulamak  erkeklik değil korkaklık ve acizliktir . Kiminin anası , kiminin bacısı , kardeşi , teyzesi , ablası , halası olan kadınlarımıza karşı yapılan bu şiddete bir an önce son verilmeli ve   ailede yetişen çocuklara iyi bir eğitim verilmelidir . Kadının önemli olduğunu , onlar olmazsa hayatın hiçbir anlamı olmayacağını bilmeliyiz . Onları asla üzmemeli ve alçakça onlara saldırılmamalıdır . Kadına şiddet  acizlik ve  terbiyesizliktir.


 Bunun için lütfen kadınlarımızın değerini bilelim ve onlara asla kötü davranmalıyım . Çünkü onlar korunmaya ve sevgiye ihtiyaç duyarlar. Çünkü onlar çiçektir , lütfen çiçeklerinizin dalını kırmayın , sevin ki daha güzel bir dünya olsun .

3 yorum:

  1. Çok güzel bir kompozisyon biraz bende örnek aldım sakıncası olmaz dimi :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Memnun oluruz . Amacımız zaten sizlere ilham olabilmek .

      Sil
  2. Merhaba yazınızı çok beğendim gerçekten haklısınız, ben bu yobaz insanları gerçekten anlamıyorum bir kadın gece geç saatte dışarı çıkıyorsa eğer, üzülmüştür, canı sıkkındır, mutludur, canı sadece hava almak istemiştir belkide sadece öyle çıkmıştır bundan sanane bu onun hayatı o isterse eve gelmez o isterse sana bakmaz o isterse çalışır o Özgür bunu anlayın artık kimsenin hayati yaptığı sizi asla ilgilendirmez "kadına sadece karnındaki bebegi tekme atabilir" bunu unutmayın insanların hayatını yönetmek size kalmadı işlerine burnunuzu sokmaniz gerekmiyor o ne isterse alır yapar yaşar SANANE!... Tesekur ederim❤

    YanıtlaSil

Deneme