Düşmana Karşı Neler Yapılabilir Konulu Kompozisyon

Düşmana Karşı Neler Yapılabilir İle İlgili Kompozisyon

Düşmana karşı yapılması gereken en önemli şey ülkenin insanlarını iyi bir eğitimden geçmesi ve insanının eğitim yolu ile bilgisi ile düşmanı alt etmesi gerekir . Bu şu şekilde olur ancak . Güçlü ve gelişmiş bir ülke olmalıyız ki düşmanı yıkıp geçelim . Eğer güçsüz ve gelişmemiş bir ülke olursanız bütün düşmanlarınız sizi yok etmek için çeşitli tuzaklar kuracaktır . İşte bu tuzaklara düşmemek için ülke olarak , millet olarak çok çalışılmalı , bilim adamlarına çok önem verilmeli , icatlar , buluşlar yapılmalıdır ki ancak bu şekilde düşmanla baş edilebilsin  .

 Yoksa  başarılı olamazsınız  ve düşmanınız sizi yok eder . Millet olarak hem çok çalışılmalı , ilim yolunda ilerlenmeli hem de milli birlik ve beraberlik içinde hareket edilerek düşmana ne kadar güçlü olduğumuz gösterilmelidir . O zaman hiçbir düşman sana karşı koyamaz ve o hain planlarını ülken üzerinde gerçekleştiremez . Özellikle size dost gibi görünen ülkeler vardır fakat aslında düşman ülkelerdir bunlar . Koynunda terör unsurlarını yetiştirmiş onlara gereken teçhizatları sağlamış bu güçlü ülkelere karşı yapılacak en önemli şey çok çalışmak ve çok gelişmiş bir ülke olmak gerekir .


Düşmanlara karşı mücadele öncelikle kaba kuvvetle değil akıl ve bilim ile olur . Çalışarak , üreterek , güçlü kalarak düşmanlara karşı en önemli mücadele verilmiş olur . 

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme