Burası Benim Şehrim İle İlgili Kompozisyon

Burası Benim Şehrim İle  İlgili Kompozisyon

Benim  yaşadığım şehir  İstanbul tam bir doğa harikasının olduğu içinde kuşların ötüştüğü, yeşilliğin bol olduğu harika bir şehirdir. Benim şehrim buram buram tarih kokan , kültür kokan şehir İstanbul'dur . Pek çok uygarlığa beşiklik yapmış olan şehrimde akşamları bir başka güzeldir . Güneş batarken  denizin kenarında oturmak ve güneşin batışını seyretmek  müthiş bir haz verir insana .

Her yönden gelişmiş olan bir şehirde yaşadığım için kendimi çok şanslı hissediyorum . Burada doğmak ve buralı olmak şanslı olduğumun göstergesidir sanırım .  Sabahın ilk ışıkları ile pencereden işe giden insanları seyre dalma , çalışmanın ne kadar güzel olduğunu görmek , birçok insanı bir arada görmek çok güzel bir duygu .  İstediğim zaman alışveriş merkezlerine gitmek , istediğim zaman sevdiğim sanatçıların konserlerine gitmek , yeni çıkan filmlere gitmek , fuarlara gitmek ve oralardan doğal şeyler almak , istediğim bir giysiyi en uygun bir fiyata bulmak benim şehrimde vardır . Ne güzel bir şehirdir benim şehrim , ne hoş epey  kalabalık  ne muazzam bir şehirdir İstanbul . Dolmabahçe Sarayı'na gitmek , Topkapı Sarayı'na gitmek , Ayosofya Müzesi'ne gitmek ve daha bir çok tarihi yerlere gitmek ve tarihimiz hakkında bilgi almak ne de güzel oluyor benim şehrimde . Hayat burada hem çok hızlı geçer hem çok yavaş . Çalışan insanlar için çok çabuk geçer,  çalışmayan insanlar için ise burada yaşamak ve geçimini sürdürebilmek çok zordur .


Her ne kadar şehrim her yönden gelişmiş olsa da burada nüfus fazla olduğu için trafik çok yoğundur ve bazen saatlerce trafikte bekleyebilirsiniz . Ama olsun avantajları ile dezavantajları ile güzeldir yine de benim şehrim . Çünkü benim içinde doğup büyüdüğüm muhteşem bir şehirdir koca İstanbul'um.

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme