Başarı Cesaretin Çocuğudur Kompozisyon

Başarı Cesaretin Çocuğudur Kompozisyon

Her başarının ardında mutlaka bir cesaret örneği vardır . Bir kimse bir işi hedeflemişse ve bunu gerçekleştirmek için yola koyulmuşsa önce kendine güvenmeli daha sonra ise girişimci ruhu ile cesaretli bir birey olmalıdır . Çünkü başarı cesaretli olan kişilerin eseridir .

Çoğu bilim adamları da yaptıkları icatları , buluşları esareti ve sabrı ile başarmışlar ve insanlığa büyük faydalar sağlamışlardır . Bazen hayatımızda risk almak zorundayız . Eğer hayatı risk almadan , tekdüze bir hayat sürersek  , cesaretli olamazsak belki de çok şeyler başarmış olacakken korktuğumuz için , kendimize güvenmediğimiz için cesaretli olamadığımızdan  başarılı da olamayız . Başarı gerçekten de cesaretin sonucunda ortaya çıkmıştır . Çünkü cesaretli insanlar denemekten bir şey olmaz diye işlerin üstesine gitmiş , sonucunda başarısız olacağını da düşünseler yine denemekten , mücadeleden vazgeçmemiş olan kimselerdir .  Yalnız cesaret tek başına bir anlam ifade etmez . Kişide hem çok çalışma hem de cesaret olursa kişi daha çok başarı sağlar  ve daha olumlu sonuçlar alır .


Bizler de cesaretli olmalı , sabırlı olarak yolumuza devam etmeli ve cesaretimizi ve çalışmamızı hiç kaybetmemeliyiz . Çünkü başarı cesareti ve güçlü olan kimselerin ürünüdür .

2 yorum:

  1. Hayatında okuduğum en güzel kompozisyoncu tebrikler harika olmuş bayildim

    YanıtlaSil
  2. hayatımda gördüğüm en güzel yazı kim yazmışsa ellerine sağlık ♥♥♥

    YanıtlaSil

Deneme