Duyarlı Toplum İle İlgili Düşünce Yazısı

Duyarlı Toplum İle İlgili Düşünce Yazısı

Duyarlı toplum o toplumda yaşayan insanların vatanına ve milletine sahip çıkması , kültürel değerlerini yaşatması ve koruması anlamına gelir . Özellikle de bizim ülkemizin insanları ülkesi söz konusu olduğunda elinden gelen bütün fedakarlığı yapan insanlardır . Ülkemiz bir saldırı ile karşıya kaldığında ki bu terör saldırısı olsun , başka saldırlar olsun milletimiz hemen birlik , beraberlik içinde hareket etmesini bilmiş , yılanın kafasını ezmiştir .

 Onun için bizim bu kadar duyarlı bir milletimiz varken hiçbir terör örgütü bizi yıkamaz ve yok edemez . Özellikle de şu günlerde ülkemize yönelik terör olayları artmış , her gün bir yerde  silahlı saldırılar düzenlenerek insanlarımız korkutulmaya çalışılmakta ve sindirilmeye çalışılmaktadır . Fakat bizim toplumumuz vatanına bağlı , duyarlı bir toplum olduğu için ölümden korkmayan canı pahasına olsa düşmanın peşinden koşan toplumdur . Bunun en bariz örneğini 15 Temmuz Darbe Girişimi sırasında gördük . Çünkü bizim kutsal değerlerimiz vardır . Vatan ve millet sevgisi bizim için çok kutsal ve çok özeldir .


 Toplumuzda bu vatan ve millet sevgisi olduğu için , vatana bir zarar vermeye kalkışanlara karşı hemen bir araya gelir ve milli birlik ve beraberlik içinde hareket ederiz . İşte duyarlı toplum demek biz demektir . Yani Türk Toplumu demektir . Duyarlılığımızı hiçbir zaman kaybetmeyelim , herkese ve her şeye karşı duyarlı olalım .

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme