Ünlülerin Unutulmayan İlginç Sözleri

Ünlülerin Unutulmayan İlginç Sözleri

Taşı toprağı altın bu memleketin insanları da adeta bir maden . Ünlüsü ünsüzü hangisine baksanız birbirinden orijinal sözler bulmanız mümkün . Bu yazımızda bizler de sizler için bu halkın içinden çıkıp gelen pek ünlü ve değerli simaların efsane olmuş sözlerinden ve davranışlarından bir demet sunuyoruz . Şimdi Pascal Nouma nereden bizim içimizden çıkmış oluyor ? diye serzenişte bulunanlar olabilir . Söylediği sözü okuyunca " bu bizi de geçmiş " dediğinizi duyar gibi oluyorum :-)



Sevgilisiyle sokak ortasında samimi pozlar verdiği iddialarına Pınar Altuğ " bizim evimiz var , evde boynuna beline asılıyorum " sözleri ile karşılık verdi .




"Türkiye'nin yeni Banu Alkan'ı kim olur?" sorusuna Banu Alkan  "Charlize Theron olabilir" cevabını verdi .



Serdar Ortaç bir röportajında "Padişah şarkımı Sibel Can yerine Ahmet Kaya söylese daha iyi olurdu. Çünkü nakaratta sosyalizm var" dedi .



Atilla Taş bundan yıllar önce çıkardığı bir albüm tutmayınca narkotiğe uyuşturucu kullandığı iddiası ile kendini ihbar etti .



Kenan Evrenin isteğini kıramayan TRT çok pahalı olmasına rağmen dönemin en ünlü dizisi " Kara Şimşek " i aldı .



70'li yıllarda kendisi için "pantolonunun içine patlıcan koyuyor " iddiasını Erol Büyükburç reddetti .



" Öyle bebekler yapılıyor ki uzun bacaklı falan , çıplak gibi " sözleri ile Cübbeli Ahmet Hoca erkekleri Barbie bebeklere karşı uyardı .



Bir genç bankaya girerek " Beni Polat abim gönderdi, işe alın " dedikten sonra reddedilince bankayı yakmaya kalkıştı .



Çöp kamyonlarında Vivaldi çalınması kararı alan Çanakkale Belediyesinde işçiler " Taş olsa bu Vivaldi'ye dayanamaz " sözleri ile isyanlarını dile getirdiler .



Yaklaşık 63 yıl önce Hindistan Milli Takımı maçlara yalın ayak çıkma isteklerine FİFA olumsuz yanıt verince dünya kupasından çekildi .



İzlediği tiyatro oyununu beğenmeyen Tuğba Ekinci " ben beğenmediğime göre halk da beğenmez " diyerek araştırma şirketlerine ilham verdi .



Bir otel açılışında önüne gelen yemeğe bakan İbrahim Tatlıses " Gazze'de çocuklar ölürken bu yemeği ben yiyemem " diyerek bir anda hüngür hüngür ağlamaya başladı .



Elinde kalan malları eritmek için " Kapatıyoruz" adlı mağaza açan mobilyacı , bu işin iyi para getirmesi üzerine " Kapatıyoruz " isimli mağazasına şubeler açmaya başladı .



"Kurban bayramında tavuk kesilsin " sözünü tahmin edebileceğiniz üzere Zekeriya Beyaz söyledi .



Üstsüz fotoğrafları çekilen Nadide Sultan " Kolonyalı su içirmişler , kolonya da kaçakmış , az kalsın kör olacaktım . " diyerek üzüntüsünü dile getirdi .



"Ben odunu aday göstersem milletvekili seçtiririm " sözü bir dönemin efsane başbakanı Adnan Menderes tarafından söylendi .






Ayşe Özgün harika bir fikirle Saddam Hüseyin'e seslenerek " Bırak her şeyi gel beraber balık ızgara yiyelim " sözleri ile savaşı bitirmeye çalıştı .



Melih Gökçek'in iddialarına dayanamayan Emin Çölaşan'ın " Aaaaa!" tepkisine Melih Gökçek'ten anında " Beeee!" tepkisi geldi .



Pascal Nouma gazeteciye kafa attıktan sonra " ben vurmadım , sabuna basıp düştü , where is the adalet " dedi .



" Eğerle Meğeri evlendirmişer Keşke diye çocukları olmuş " sözüyle Hüseyin Çelik mizahta çağ atlattı . 



0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme