Sevgiliye Mektup

Sevgiliye Mektup

Dünyama güneş gibi doğan, gülünce yüzünde  güller açan, kokusu  çiçeklerden bile güzel olan, bakışı bir ceylan gibi masum olan , canımın cananı ey sevgili!
Hayatıma renk katan , evimin, yuvamın şenlenmesini sağlayan ve beni hep mutlu eden  papatya kokulu sevgilim. Sen  bu dünyada benim için biçilmiş bir kaftansın.

Sen olmasan hayatımın ne tadı olur ne tuzu olurdu . Yaşama sevincim,  nefes alışım,  derdimin dermanı olan gül yüzlü  bal sevgilim.  Sen bana sevgiyi öğrettin, sıcaklığı, samimiyeti öğrettin. Ben hayatın bu kadar güzel ve eğlenceli olduğunu senin sayende anladım. Yardımseverliği, merhameti, hoşgörüyü senden öğrendim. İnsanlara olan koşulsuz sevgin ve insanları  hor görmemen ve her canlıyı çok sevmen beni sana hayran bıraktı, sana günden güne daha da çok bağlanıyorum ve senin yanından hiçbir zaman ayrılmak istemiyorum. Nur yüzlü, dişleri inci gibi olan,  gülünce o muhteşem gamzeleri ortaya çıkan  tatlı sevgilim.  Seni çok seviyorum ve senin beni üzmediğin gibi ben de seni üzmeyeceğime söz veriyorum . Sana sonsuz bir aşk ile bağlıyım . Çünkü aşkı, sevgiyi sen öğrettin bana. Sana olan sevgimi  sözcüklerle fazla dile getirememem ama  o kadar çok demek istediğim şeyler var ki bunlara sayfalar yetmez.


Seni seven sevgilin, hiç ayrılma benden çünkü sen ayrılırsan dünyanın en bedbaht insanı ben olurum. Hep böyle mesut , mutlu olalım gül bakışlı sevgilim. Seni  kömür gözlerinden öpüyorum ve  hep yanımda olmanı istiyorum.

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme