Bayrak ve Vatan Sevgisi İle İlgili Kompozisyon

Bayrak Ve Vatan Sevgisi İle İlgili Kompozisyon

Bayrak bir milletin bağımsızlığının sembolüdür . Onun için daima göklerde dalgalanmalı ve özgürce sallanmalıdır . Her milletin kendine özgü bayrağı olduğu gibi bizim bayrağımızda ay yıldızlı Türk Bayrağıdır . Al rengini şehitlerimizin kanından alan bayrağımız milletimiz çok kutsaldır ve asla yere inemez ve indirmeye çalışan ise affedilemez .

 Bayrak sevgisi demek aslında vatan sevgisi , vatan sevgisi demek de bayrak sevgisi demek demektir . Vatanına milli bir duygu ile bağlı olan her insan bayrağına da aynı duygu ile bağlıdır . Bizim milletimiz bağımsızlığını kaybetmemek için çok mücadelelerden geçmiş ve bu uğurda nice insanlarımız şehit olmuştur . Kadın erkek , çoluk çocuk , yaşlı genç demeden herkes Kurtuluş Savaşı'na katılmış ve nice canlar gitmiştir bu toprakları korumak ve başkasına kaptırmamak için. Milli bayrağımız olan Türk Bayrağı  milletimizin özgürlüğünün göstergesidir .  Türk Milleti bugünlere gelebilmek için çok zor günlerden geçmiştir ve hala da geçmeye devam etmektedir. Eskiden Kurtuluş Savaşı mücadelesi vardı, şimdi ise ülkemizde terör olayları yaygınlaştı ve ülkemiz karıştırılmaya çalışmaktadır. Bayrağımızı indirmek isteyen düşmanlar Türkiye Cumhuriyeti'ni yok etmek için sinsice planlar yapmakta ve ülkemizde iç karışıklık çıkarmak istemekte ve ülkemiz Irak'a , Suriye'ye dönüştürerek onlar gibi güçsüz duruma düşmemize isteyen bu düşmanlara asla fırsat vermemeli, el birliği ile vatanımıza sahip çıkmalı ve bayrağımız yere indirmemeli ve onu asla çiğnetmemeliyiz.


Bizim milletimiz  ölümden korkmayan kahraman bir millettir. Bu zor günlerde de vatan sevgisi ile hareket etmeli ve ülkemizi hiçbir dış ve iç düşmanın bölmesine izin vermeden, sağ, sol  ayrımı yapmadan milli birlik ve beraberlik içinde hareket edelim ve ülkemize sahip çıkalım yoksa gelir başkaları sahip çıkar. Bundan dolayı vatan ve millet aşkını yüreğimizden çıkarmamalıyız.

7 yorum:

Deneme