Öğretmenler Yeni Nesil Sizin Eseriniz Olacaktır Sözü İle İlgili Kompozisyon

Öğretmenler Yeni Nesil  Sizin Eseriniz Olacaktır Konulu Kompozisyon

Bir milletin gelişmesinde ve ilerlemesinde nitelikli öğretmenlerin olması çok önemlidir . Öğretmenler   öğrencilerine bilgi veren , öğrencisini  ileri götüren bir önderdir . Bir milletin geleceğinin eğitimli ya da eğitimsiz olması kaliteli ve erdemli öğretmenlerin olmasına bağlıdır .

Bir neslin çağdaş ve gelişmiş olması orada  bulunan öğretmenlerin iyi bir eğitimci olmasına bağlıdır. Öğretmen sadece bilgi veren değil içinde bulduğu toplumu aydınlatan ve aydın kimseler yetişmesini sağlayan kimsedir . Yetişecek olan yeni neslin bilgili olmasını sağlayan ve onları da geleceğe hazırlayan kişiler değerli öğretmenlerimizdir . Öğretmenler  geleceğe ışık tutan neferlerdir . Onlar  halkına faydalı olan ve milletinin  gelişmesi ve ilerlemesi için her türlü fedakarlığı yapan kutsal değerlerimizdir. Atatürk'ün asıl savaşımız cehaletle derken yanında olmalarını beklediği en önemli savaşçılar ellerinde silah tutanlar değil ellerinde kalem tutan öğretmenlerdi .  Bizim geleceğimiz onların bizi nasıl yetiştirdiğine bağlı olacaktır .


Bundan dolayı değerli öğretmenlerimizin kıymeti bilinmeli ve onların istediği gibi çalışma ortamları oluşturulmalıdır . Onlara istedikleri istihdam olanakları sağlanmalı ve eğitime gereken yatırımlar yapılmalıdır . Daha güzel bir dünya ve daha  güzel bir gelecek için nitelikli öğretmenlerin yetişmesi şarttır . Bunun için öğretmenlerimizin kıymetini bilelim ve onları üzmeyelim .

1 yorum:

  1. teşekkürler. gerçekten güzel bir çalışma olmuş emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil

Deneme