Sonbahar Yağmurları

     Sonbahar ... Hazan mevsimi , eylül yağmurları , ayrılıkların mevsimi ve daha bir sürü şey . Sonbahar sararan yaprakları , rüzgarlar önünde oradan oraya savrulan kurumuş yaprakların çıkardığı farklı bir ses vardır ya onu hatırlatır bana . İnsanın hüzünlenmeye en müsait olduğu zamanlardır sonbahar mevsimi . Sonbaharda yağan yağmurlar adeta bizim duygularımızın tercümanı gibi olur , içten içe ağlamamız için cesaret verir bize .

     Sonbahar kışın habercisi olarak gelir bir süre misafir olur dünyamıza . Kışın doğa nasıl ölür de baharı beklemeye başlarsa sonbaharda insan hayatın bir gün biteceğini anımsatır . Yine de güzel mevsimdir sonbahar ve sonbaharda yağan yağmurlar . İnsanı hüzünlendirir , sakinleştirir ve iç dünyasına dönmeye davet eder . Sürekli oradan oraya koşuşturan dünya işlerine dalan ruhumuza biraz da kendini dinlemesi için bir fırsat olur .


      Sonbahar gelince ruhumuzda bir hüzün rüzgarı esmeye başlar . Güneşli günlerin geri kaldığının verdiği hüzün müdür yoksa çok soğuk günlerin kapıda olduğunun habercisi olmasından mıdır bilinmez . Her şeye rağmen çok güzeldir sonbahar ...

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme