15 Temmuz Şehitlerine Mektup

15 Temmuz Şehitlerine ,

Okullar açıldı ve bizler yeniden sıralarımızı doldurduk , huzur içerisinde okullarımızın yolunu tuttuk . Bu huzuru ve mutluluğu siz aziz şehitlerimize borçluyuz . Sizler o gün canınızı düşünmeden , korkmadan sokaklara indiniz ve tankların , topların önüne gövdelerinizi atarak bu ülkenin hainlerin eline geçmesine izin vermediniz . Bu ülke Cumhuriyet kurulurken şehit kanları ile sulanmıştı 15 Temmuz gecesi de adeta ikinci bir kurtuluş  savaşı oldu .

Aziz şehitlerimiz eminim ki sizleri ölüm değil de yıllarca bir arada yaşadığınız , birlikte çalıştığınız belki de arkadaşınız zannettiğiniz insanların sırtınızdan vurması yaraladı . Kardeş bildiklerinizin ihaneti eminim ki sizlere her şeyden hatta ölümden daha fazla dokundu .


Kahraman şehitlerimiz , unutmayın ki o gün sizler canlarınızı vererek bu ülkenin geleceği için en büyük hizmeti yaptınız bizler de sizlerin bıraktığı mirasa sahip çıkarak ülkemizin gelecekte aynı tehlikeye uğramaması için daha çok çalışacağız . Ruhunuz şad , mekanınız cennet olsun .

Siz de 15 Temmuz şehitleri için yazdığınız mektupları kompozisyonorneklerim@gmail.com adresine adınızla birlikte gönderin hemen yayınlayalım ...

5 yorum:

  1. Kısa ama güzel.. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. çok teşkür ederiz

    YanıtlaSil
  3. Mektup örneğini biraz daha uzun yapabilirdiniz.Herkesin yazdığı kelimeleri kullanmışsınız.İsterdim ki daha farklı olsun.Ama yinede teşekkür ederiz ellerinize sağlık:)

    YanıtlaSil

Deneme