Mutluluk İle İlgili Kompozisyon Örneği

Özet : Mutluluk ile ilgili kompozisyon örneği

   Mutluluk istisnasız hepimizin sahip olmayı arzuladığı en güzel hislerden biridir . Kimileri için mutluluk çok zorken kimileri için ise çok küçük ayrıntılarda saklıdır .

     İnsanların huzur içerisinde yaşamaları için mutlaka mutlu bir hayat sürdürmeleri gerekir . Mutlu olmayan insanlar hem bedenen hem de zihnen huzursuzluk yaşarlar . Mutluluk bu kadar önemliyken hepimizin çevresinde onlarca mutsuz insan olmasının sebebi nedir acaba ? Galiba insanların mutlu olamama sebeplerinin başında hayattan ya da insanlardan çok şey beklemeleri geliyor . Özellikle günümüz insanının maddiyata çok önem vermesi ve sürekli daha fazlasına sahip olmak istemesi kolay kolay mutlu olamamasına sebep olmakta .

     Mutluluk aslında çoğu insanın zannettiği gibi maddiyatta gizli değildir . İnsanları mutlu eden birçok şey tamamen ücretsizdir . Mesela sağlıklı olmak, insanın hiçbir hastalığı olmaması ya da sabah kalkıp pencereden tertemiz havayı içine çekmesi bile mutlu olması için yeterlidir .

     Mutlu olmak için önümüze çıkan her fırsatı değerlendirmeliyiz . Tabi mutlu olmak kadar mutlu etmek de önemlidir . Başkalarına da her fırsatta iyilik ederek , onlara yardımcı olarak insanları mutlu etmeliyiz .


     

9 yorum:

  1. Uzun süredir baslik düşünüyordum burayi okuduktan sonra aklima bi tane geldi Teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. Güzel olmuş ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  4. tedekkürler çko güzel olmuş

    YanıtlaSil
  5. Çok iyi . Diğer sitelerde onlarca var ama kötüler . Bu site 1 tane kompozisyon ile konuyu özetliyor.

    YanıtlaSil

Deneme