Yeni Yıl Yeni Umutlar

Zaman ırmak gibidir akar gider. Bazen yaz olur sımsıcak güneşi ile akar bazen se sonbahar dir kurumuş yaprakları önünde sürükler gider. Zamana hesap sormak gelmez içimiz den yaşanan lar da zaten kederden ibarettir . Geçmişte güzel bir an bıraktık sa ne mutlu , geride göz yaşı varsa keşkeler sarar dört bir yanımızı. Tüm bunların içerisinde zamanin ilerlemesi yeni bir yıla özlem doğurur yeni bir sabah yeni bir özlem.

Önümüzde ki günlerde koskoca bir yılı geride bırakacağız acısı ile tatlısı ile. 2014un nasıl geçtiğini anımsakla başlayın öncelikle. Ailemiz de ne oldu kimler aramıza katıldı kimler aramızdan ayrıldı . Ülkemizde neler oldu. Hangi mutlulukları yaşadık hangi acılar la birbirimize kenetlendik ve dünyada neler oldu. Savaşlar, yeni çıkan filmler, açlıktan ölen çocuklar, Yitip giden hayaller. Yahut kazanılan zaferler, güzel projeler,dayanışma . Zaman gerçekten çok hızlı ilerledi akrep ve yelkovan birbirini kovalarken 2014 yaşlı bir insan gibi oldu. Aramızdan ayrılma vakti yakındır. Geçen bir yıl bizlerden neler götürdü ve bizlere neler kattı. Bunun sorgulamasini yapıyorum şimdi. 2014 yılına girdiğimiz de ki heyecan şimdi de var sanki yattık kalktık ve sabah oldu koskoca bir yılın ne kadar çabuk geçtiğini farketmis siniz dir herhalde . Yeni bir yasa girdiniz yeni bir sınıfa geçiniz, yazın tatil yaptınız tekrar okullar açıldı. Ilk sınavlarını zi oldunuz derken ikinci sınavlar ve bakın yeni yıl ilk hediyesi olan ara tatil ile bize merhaba diyor.

Yeni yılının şimdiden kutluyorum . Yeni yıl bizlere sağlık mutluluk getirir inşallah. Dünyada kanin akmadigi çocukların ağlamadigi nice mutlu yıllara .

1 yorum:

Deneme