Yaşasın Tatil

Hayatımız da günlük yaptigimiz çoğu şey zamanla rutinlesmeye başlar. Her sabah kalkariz kahvaltı yap, eşyalarını topla , koşttur koştur okula git , zil çalar teneffüse çık geri içeri gir falan falan hep aynı şeyler. Bu sıkıcılik içerisine tatil bizler için bulunmaz bir fırsattır.

Tatilin yaklaşması içimizde ayrı bir heyecan oluşturmaktadır. Eminim ki şimdiden hemen hemen hepiniz güzel bir plan hazırlamışsinizdir. Benim planım sabah geç saatlere kadar yatmak, köye dedemlerin yanına gitmek . Daha sonra tekrar eve gelip özgürce gezmek oyun oynamak. Tatlilleri oldum olası sevmişimdir. Hayatımın en güzel günleri hep tatil günleri olmuştur. En güzel anılarım tatiller de yaşamısimdir. Tatillerde en sevdiğim şeylerden birisi de hiç kuşkusuz ailemle aynı kahvaltı masasına oturup güzel bir kahvaltı yapmaktır. Akşamları ise hep beraber ailemle tv izlemek. Okul zamanı erken kalktığım ve erken yattığım için ailem ile vakit geçirmeye pek zaman olmuyor tatiller bulunmaz bir fırsat benim için. Tatillerde gezmeyi de çok severim ailemle başka şehirlere akrabalarımızın yanına gitmeyi onlarda kalmayi şimdiden çok özledim. Birde bizim oralarda düğünler felan hep tatil zamanlarında olur. Tüm arkadaşlarım akrabalarım hepsi orada olur . Dilediğince eylenir güzel zaman geçiririz. Düşünüyorum da keşke her günümüz tatil olsaydı. Beraberinde aklıma şu soru geliyor; acaba Nasıl olur du. Bence ilk başta iyi bir fikir gibi görünse de eminim tatili n o heyecanı kalmazdı . Bu şuna benziyor aslında. Muz yemeyi çok seviyoruz. Fakat gunde 5 tane muz yesek artık o sıradanlaşir. Önemsizleşir.

Evet arkadaşlar önümüzde güzel bir tatil var. Önümüzdeki bu tatili en iyi şekilde değerlen dirin. Gezin .oynayin. Yeni eğitim yılında moral olarak en güzel şekilde okullara gelin.

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme