Nasıl Ders Çalışmalıyız?

 

 

  İnternette kısa bir araştırma yaptığınızda onlarca çalışma metotlarını görebilirsiniz. Bize göre en güzel çalışma metodu merkezinde sizin olduğunuz calışma metodudur. Ders programı hazırlerken başarıyı sağlamak için buna önem göstermeliyiz. Sabah 10 da kalkan birinin 8 de başlayan plan yapılıp uygulanmaya çalıması kısa süreli kandırmadan başka değildir. Zaten öğrenci devamlılıkta sağlayamaz. Ders çalışmada zamanı iyi kullanmak önemlidir. Program oluştururken de buna dikkat etmelisiniz.  Kendinizi sıkmanın bir anlamı yoktur yeri geldiğinde tv de izleye bilmeli yeri geldiğinde pc ye de bakmalı oyun da oynamalısınız. Bir yerde eksik olursa ders çalışmada verimli olur.

Kendinize her zaman küçük ödüller vermeyi ihmal etmeyin

Ve unutmayın ki başarılı olabilmek için ders çalışmayı bir eğlence gibi görmeye çalışın. Yine mi ders diye oturulan masa da akılda pek te bi şey kalmaz.

Çalışma orta mı nasıl olmalı derseniz. Kendinizi nasıl mutlu hissediyosanız öyle çalışın kendinizi sıkmanın bir anlamı yoktur.

Şimdi sizinle bir exel dosyası paylaşıyorum. Bu exel dosyası üzerinde kendinize uygun örnekten hareketle  yeni bir program oluşturusunuz

İyi çalışmalar :)

 

Çalışma Programını İNDİRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme